Reparații espressoare Melitta

Societatea noastră asigură service espressoare Melitta, incluzând decalcifieri espressoare Melitta, revizii espressoare Melitta și depanări espressoare Melitta.

În 1908, Melitta Bentz, o femeie de 35 de ani din Dresda, Germania, a inventat primul filtru de cafea, primind un brevet de înregistrare pentru „Dispozitivul superior cu filtru căptușit cu hârtie de filtru” de la Oficiul de Brevete din Berlin pe 8 iulie. a fondat compania care îi poartă numele în același an. În anii 1930, Melitta a revizuit filtrul original, reducându-l în formă de con și adăugând nervuri. Acest lucru a creat o zonă de filtrare mai mare, permițând o extracție îmbunătățită a cafelei măcinate. În 1936, a fost introdusă hârtia de filtru în formă de con, recunoscută pe scară largă, care se potrivește în partea superioară a filtrului conic. „102” a devenit cel mai popular. Melitta a continuat să dezvolte noi tehnici pentru a îmbunătăți forma, performanța, materialul și procesul de producție al sistemelor sale de filtrare. În 1989, au fost introduse filtre de cafea Natural Brown fabricate din pulpă nealbită, care au împiedicat substanțele secundare nedorite să se scurgă în mediu. În 1992, Melitta a dezvoltat un proces de albire cu oxigen pentru a produce hârtie albă fără clor. În 1997, Melitta a dezvoltat un filtru cu pori de aromă, perforații microfine care filtrează sedimentele, particulele și uleiurile nedorite. În 2007 au fost introduse filtre de bambus și a fost îmbunătățit filtrul Flavour Pores. În 2015, Melitta Group KG avea 3.300 de angajați.

Societatea noastră asigură service espressoare Melitta, incluzând decalcifieri espressoare Melitta, revizii espressoare Melitta și depanări espressoare Melitta.