Reparații espressoare Gaggia

Societatea noastră asigură service espressoare Gaggia, incluzând decalcifieri espressoare Gaggia, revizii espressoare Gaggia și depanări espressoare Gaggia.

Fondatorul, Giovanni Achille Gaggia (1895-1961), a solicitat un brevet (numărul de brevet 365726) pentru primul aparat de cafea modern fără abur, pe 5 septembrie 1938, pentru a fi folosit comercial în cafeneaua lui. Aparatul forțează apa să curgă peste cafeaua măcinată la o presiune ridicată, producând „crema” unică pentru espresso. Compania Gaggia a fost fondată în 1947 și încorporată oficial în 1948. A produs mai întâi mașini pentru uz comercial, dar la scurt timp după aceea a lansat Gilda, prima sa mașină de casă.

Succesul vine atunci când barul Motta & Biffi din Galleria Vittorio Emanuele, din Milano, instalează aparatul Gaggia: e coadă printre clienți. Inițial aparatele de cafea produse de Gaggia erau exclusiv pentru uz profesional, în 1977 producția a fost extinsă la aparatele de cafea de uz casnic. Fiul lui Giovanni, Camillo, împreună cu partenerul său Armando Migliorini, extinde afacerea pe Navigli, dar întâmpină dificultăți economice. În 1989 compania, care are o cifră de afaceri de peste 56 de miliarde de lire, își schimbă proprietarul și este vândută omului de afaceri austro-american Gerhard Andlingler.