Reparații espressoare Bosch

Societatea noastră asigură service espressoare Bosch, incluzând decalcifieri espressoare Bosch, revizii espressoare Bosch și depanări espressoare Bosch.

Bosch este o companie multinațională germană de inginerie și tehnologie cu sediul în Gerlingen, Germania. Compania a fost fondată de Robert Bosch la Stuttgart în 1886. Bosch este deținută în proporție de 92% de Robert Bosch Stiftung, o instituție caritabilă. Deși organizația de caritate este finanțată prin deținerea marii majorități a acțiunilor, nu are drepturi de vot și este implicată în cauze de sănătate și sociale care nu au legătură cu afacerile Bosch.

Principalele domenii de operare ale Bosch sunt răspândite în patru sectoare de afaceri: mobilitate (hardware și software), bunuri de larg consum (inclusiv aparate de uz casnic și unelte electrice), tehnologie industrială (inclusiv acționare și control) și energie și tehnologie pentru clădiri. Compania a început într-o curte din Stuttgart-Vest ca Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik (Atelier de mecanică de precizie și inginerie electrică) la 15 noiembrie 1886.

Sectorul de afaceri de bunuri de larg consum include și BSH Hausgeräte GmbH, care oferă o gamă largă de aparate electrocasnice moderne, eficiente din punct de vedere energetic și din ce în ce mai conectate. Produsele sale variază de la mașini de spălat și uscătoare de rufe la frigidere și congelatoare, sobe și cuptoare și mașini de spălat vase, până la electrocasnice mici, cum ar fi aspiratoare, aparate de cafea și procesoare de bucătărie.