Reparații espressoare Siemens

Societatea noastră asigură service espressoare Siemens, incluzând decalcifieri espressoare Siemens, revizii espressoare Siemens și depanări espressoare Siemens.

Siemens este o corporație multinațională germană de tip conglomerat și cea mai mare companie de producție industrială din Europa, cu sediul în München și cu filiale în întreaga lume.

Corporația este un producător proeminent de echipamente de diagnosticare medicală, iar divizia sa de îngrijire medicală, care generează aproximativ 12% din vânzările totale ale corporației, este a doua cea mai profitabilă unitate, după divizia de automatizare industrială. Corporația este o componentă a indicelui bursier Euro Stoxx 50. Siemens și filialele sale angajează aproximativ 303.000 de oameni în întreaga lume și au raportat venituri globale de aproximativ 62 de miliarde de euro în 2021, potrivit comunicatului său privind veniturile. Siemens & Halske a fost fondată de Werner von Siemens și Johann Georg Halske la 1 octombrie 1847. Pe baza telegrafului, invenția lor a folosit un ac pentru a indica secvența de litere, în loc să folosească codul Morse. Compania, numită atunci Telegraphen-Bauanstalt von Siemens & Halske, și-a deschis primul atelier pe 12 octombrie.